Dişi Kedi Kısırlaştırma Fiyatları 2019

Kedi

Dişi Kedi Kısırlaştırma Fiyatları 2019. Ivho taban fiyat tarifesine göre dişi kedi kısırlaştırma fiyatları 2019 da minimum 620 tl kullanılan ilaçların ücreti. Operasyondan sonraki gün müjganın ameliyat yeri.

Samsun Buyuksehir Belediyesi
Samsun Buyuksehir Belediyesi

Disi kedimi kizginlik donemlerine girdiginde aci ceker gibi yerde kivrandigini bundan baska bisey yapmayip hayattan koptugunu gormeye dayanamadigimdan kisirlastirmamanin ona eziyet oldugunu dusundugumden kisirlastirmak istiyorum ama kisirlastirma ameliyatinda da herhangi bir komplikasyon. Karın bölgesinden ortalama üç dikişlik bir operasyon yapılabilir fakat dikişlerin fazlalığı ve yaranın büyüklüğü nedeniyle tedavi süresi uzayacaktır. Kedi ve köpeklere rutin olarak uygulanan karma aşı kuduz aşısı ve diğer aşılara ait 2020 yılı fiyat listesi aşağıdadır.

Kısırlaştırma operasyonunda kediler narkoz verilerek uyutulurlar.

çünkü dişi kedilerin yumurtalıklarının ve rahminin tamamının alınması gerekiyor. Kedi ve köpeklere rutin olarak uygulanan karma aşı kuduz aşısı ve diğer aşılara ait 2020 yılı fiyat listesi aşağıdadır. Ivho taban fiyat tarifesine göre dişi kedi kısırlaştırma fiyatları 2019 da minimum 620 tl kullanılan ilaçların ücreti. Sizler de yorum kısmından deneyimlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.