Kedi Kısırlaştırma Fiyatı 2016

Kedi

Kedi Kısırlaştırma Fiyatı 2016. Sizin için küçük bir araştırma yaparak kedileriniz için piyasadaki kısırlaştırma fiyatlarını öğrendik. Erkek kedi kısırlaştırma ne kadar 2021.

Kedilerde Kisirlastirma Heypati Adana Veteriner Klinigi 0533 193 72 84
Kedilerde Kisirlastirma Heypati Adana Veteriner Klinigi 0533 193 72 84

Bugün aradım ve fiyat aldım. Kedi kısırlaştırma fiyatı merak eden kullanıcılar kedi kısırlaştırma fiyatları veya kedi kısırlaştırma fiyat araştırması yapmaktadırbu araştırmanız doğrultusunda fiyat araştırması web sitemize ulaştıysanız doğru adrestesiniz. 600 tl der demez emin olmak için tekrar sordum ve pardon organ nakli filan mı yapıyorsunuz diye lafı sokmadan da edemedim.

Erkek kedi kısırlaştırma fiyatı operasyon yapılacak yere kedinin yaşına ve cinsine göre değişiklik gösterirbu nedenle farklı ücretler görmeniz mümkün ancak tüm illerin veteriner odaları fiyatların alt ve üst sınırlarını belirlediği için ortalama bir fiyat verilmektedir.

Kedi kısırlaştırma fiyatları değişmektedir. Selamlar kedi kısırlaştırma işlemi için fiyatlar il cinsiyet ve veterinerlere göre değişiyor. Kedi kısırlaştırma fiyatlarıücretleri 2021 kedinin kısırlaştırılma işlemi bir operasyon ile olur. Veteriner hekimliği uygulamaları için fiyatlar istanbul veteriner hekimler odası tarafından belirlenmektedir.